Ännu en seger för förnuftet, vetenskapen och livet

När irrationella religiösa människor startar krig (t ex Mellanöstern), bekämpar livsbefrämjande vetenskap (forskning med embryonala stamceller) och medicin (”Plan B”) och begår självmord på grund av att de har fått ”uppenbarelser” (se förra inlägget), kan man bli deprimerad. Inte minst tanke på allt annat dumt som händer i världen. Men det finns även goda nyheter. Häromdagen möttes jag av en väldigt god nyhet. Världsliga rationella vetenskapsmän har nu lagt grunden för vad som verkar vara ett botemedel för cancer. Är detta inte underbart? För de som har missat det, läs mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.