Upptagen

Att jag inte har skrivit något på sistone beror på att jag har varit upptagen. Har en hemtenta som ska vara inlämnad om lite drygt en vecka. I den här takten lär jag hinna bli klar med ett första utkast till den till på torsdag. Hur som helst har jag ändå tid för att fälla några kortare kommentarer om den senaste tidens utveckling:

Frankrike har sagt nej till konstitutionsförslaget: Detta är bra eftersom konstitutionen är dålig. Den är dåliga av flera skäl, dels för att den är så rysligt lång (en konstitution ska bl a vara kort, övergripande och lätt-tillgänglig). Men dels även för att den innehåller en massa onda étatistiska inslag. Man kan bara hoppas på att, även om det inte finns något som ger en några goda skäl till hopp, politikerna kommer att presentera en RIKTIG och BRA konstitution som mera påminner om den amerikanska än denna smörjan.

Feminsiterna fortsätter att spå spö i debatten: Efter dokumentären ”Könskriget” så har de radikala feminsterna blivit angripna från alla håll och kanter. Precis alla försök från radikalfeministerna att försvara sig, Gudrun Schymans försök att försvara ROKS och deras manshatande ledare, DN:s attack mot dokumentären, osv har misslyckats totalt. Det enda som kan få dessa attacker till att fungera är om ifall feministerna fortsätter att upprepa dessa lögnaktiga anklagelser så många gånger att folk till slut tror det är sant. Men förhoppningsvis kommer de flesta att lyckas genomskåda feministerna. Efter denna dokumentären har deras trovärdighet skadats för alltid.

Star Wars III: Revenge of the Sith: Jag såg den tillsammans med några kompisar i söndags och jag måste säga att den imponerade på mig något rejält. Detta är enligt min helt ärliga åsikt den kanske BÄSTA delen i hela serien. George Lucas! TACK! Allting är förlåtet. Jag tror för övrigt att jag ska se den igen på bio! (Det enda jag hoppas på nu är att man kommer precis som man gjorde med de gamla filmerna redigera bort precis alla scener med jar jar binks i episod 1 och 2! :D).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.