En statusuppdatering

Ja, bloggen har varit tyst i lite mer än en månad nu. Så vad är det som händer? Har jag tröttnat på att skriva? Har jag gett upp? Nej, nej, nej. Inte alls.

Så här är det. Jag har bara blivit extremt upptagen. Jag har nämligen fått ett nytt jobb som tar extremt mycket tid och energi i anspråk. Efter en lång arbetsdag har jag varken tid eller lust att skriva en massa. Och att skriva på helgerna är, just nu, ingen bra idé för jag vill också ha lite tid med fru och barn.

Nej, det finns inga som helst planer på att överge bloggen, men tills saker och ting lugnar ned sig lite, måste jag prioritera ned den. Jag ska dock ändå försöka klämma in ett och annat kortare inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.