Vad är fel med islam?

Varför är islam farlig? Läs Filip Björners senaste debattartikel i ämnet här. ”Islamofobi” är inget annat än ett antibegrepp som syftar till att omöjliggöra en rationell och seriös kritik av islam, detta genom att under ett och samma begrepp förena både en rationell rädsla för islam med rasism. Just detta visar Björner på, då han visar på många saker som är skrämmande med islam: dödsdyrkan, fundamentalism, hat mot frihet. Med mera. Om man inte får kritisera detta, utan att bli anklagad för att vara rasist, ja, då förstår ni säkert varför islamofobi är ett så populärt ord bland islams försvarare, inklusive försvarare av islamiska terrorister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.