Sådan man, sådan fru?

Expressen:

Filippa Reinfeldt var med och ledde motståndet. I december i fjol i rasade hon i SVT.
Filippa Reinfeldt slog fast att det till stor del var kvinnor med låga inkomster som skjutsar sina barn till fotbollsträning eller som åker och storhandlar på lågprisvaruhus som skulle drabbas.
– Det slår hårdast mot de människor som redan i dag har det lite tufft, sa Filippa Reinfeldt.
Men när nu den borgerliga regeringsallians som hennes man Fredrik Reinfeldt leder föreslår samma trängselskatt (med skillnaden att intäkterna ska öronmärkas för att delbetala en ny motorväg väster om Stockholm) säger Filippa Reinfeldt:
– Det är bra att alliansens partiledare breddar frågan till att gälla hela Stockholmsregionens behov av fungerande infrastrukturlösningar.

7 reaktioner på ”Sådan man, sådan fru?

  1. Asså, kommentarer på din blogg har en tendens att försvinna, buggar det eller skriver jag så pass dåligt att du raderar mig?:P

  2. Henrik: Jo, det stämmer. Man ser sin egen kommentar så snart man lagt in den. Däremot dröjer det ett tag innan siffran på antal kommentarer uppdateras och det dyker upp i listan över ”nya kommentarer” ute till höger. Visste inte att det beror på att Carl idkar ”förhandscensur”. Men det tycker jag han gör rätt i. Vi slipper nog se en del nonsens på det sättet…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.